medi Lymfødemseminar 2024

Hent invitationen her

medi campus - Kurser og events

D. 28. maj 2024

medi Danmark inviterer til en spændende og lærerig dag med fokus på lymfødem og kompression for dig der arbejder med kompression i hverdagen.

Vi får bl.a selskab af Prof. Dr Sarah Thomis fra Lymphovenous Center, UZ i Leuven i Belgien. Sarah Thomis vil opdatere os om de kirugiske muligheder for lymfødem patienter med undertitlen; Hvad ved vi og hvad risikerer vi? Fra Lymphvenous Center kommer også Dra. An-Kathleen Heroes, Hun vil holde et oplæg med temaet: Kompression som en del af patientens behandling. Sidst men ikke mindst vil Anne Katrine Guttmann, der er Education manager fra medi, slutte dagen af med et oplæg, hvor hun har fokus på tillæg i strømperne og på hvornår vi skal bruge hvad og til hvem. Gennem hele dagen har du mulighed for at sparre og netværke med kolleger og naturligvis også medi Danmarks personale. 

Du kan læse mere om programmet her:  

 

Pris

Kursusdagen (inkl. kaffe/the/vand, frokost og kage) er gratis* at deltage i for sundhedspersonale, der arbejder med lymfødem og kompression. Der er begrænset antal pladser.

Der er mulighed for at betale for kursusandelen, såfremt ens arbejdsplads forlanger det.

*Ved manglende fremmøde: Vil man blive pålagt en ”no-show” afgift på 1000 kr.

Adresse

Hellerup Moviehouse
Tuborg Boulevard 10,
2900 Hellerup


Parkering

Parkering er gratis i området, undtagen parkering i Waterfront (2 første timer gratis) eller de parkeringspladser som er omfattet af Q-park, eller andre private parkeringsordninger.


Offentlig transport

Linie 1A holder 350 meter fra Moviehouse


Vi glæder os til at se dig til en lærerig dag

Tilmelding